росія активізувала в Україні мережу шпигунів, — Данілов

росія активізувала в Україні мережу шпигунів, — Данілов

Секретар Ради національної безпеки та оборони України Олексій Данілов заявив, що наразі росія активізувала діяльність своїх шпигунів на території України.

Про це посадовець повідомив в інтерв’ю "The Times". За його словами, Служба безпеки України зараз постійно працює з цією ситуацією.

Водночас шпигуни потрібні російським спецслужбам, аби вбити клин між політичним і військовим керівництвом України. Крім того, на меті стоїть розпалення антиурядових настроїв в українському суспільстві.

Секретар РНБО також розповів, що росіяни прагнути скористатися тією нібито "напругою", яка розвинулась між президентом України Володимиром Зеленським та головнокомандувачем Збройних сил України Валерієм Залужним. Для того, аби дестабілізувати ситуацію в країні, шпигуни розповсюджують дезінформацію та пропаганду.

Нагадаємо, російська пропаганда активно поширює фейк, що нібито американські букмекери почали приймати ставки на політичні вбивства в Україні. У ЦПД наголосили, що статтей з відповідним змістом в американських виданнях немає. Пропагандисти намагаються надати своїм ІПСО більшого відчуття достовірності, коли прикриваються виданнями.

Як повідомляли "Ми-Україна" раніше, головнокомандувач Збройних сил України Валерій Залужний і президент України Володимир Зеленський ставляться до чуток про конфлікт між ними з іронією. За словами Михайла Подоляка, немає жодного розколу між військовим і військово-політичним керівництвом. росія намагається отримати "класичний український внутрішній політичний розкол". Зеленський і Залужний постійно мають спілкування на селекторатах, військових кабінетах, Ставках Верховного Головнокомандувача.

Головне