Рятувальники показали новонароджену дівчинку, яку врятували від негоди на Одещині (фото)

Рятувальники показали новонароджену дівчинку, яку врятували від негоди на Одещині (фото)

Рятувальники показали новонароджену дівчинку, яку врятували від негоди в Одеській області. Про це повідомила пресслужба Головного управління Державної служби з надзвичайних ситуацій України на Одещині на сторінці у Facebook.

Як зазначається, після початку сильного снігопаду автомобіль швидкої медичної допомоги, який викликали вагітній жінці, був під загрозою того, щоб застрягнути в заметі. Аби попередити це, рятувальники села Сергіївка і поліцейські разом дісталися до будинку жінки.

Лікарі змогли вчасно приїхати до вагітної та успішно прийняли пологи - у жінки народилась донька. Після цього треба було довезти жінку разом з новонародженою до пологового будинку. Негода тривала, пожежний автомобіль не мав змоги проїхати крізь затори та замети на дорогах. Таким чином була організована зупинка в "Пункті незламності" поблизу - у пожежній частині Сергіївки. Після того, як погода стала кращою, усі змогли успішно доїхати до лікарні.

Новонароджену дівчинку назвали Вікторія.

дснс1.jpg (125 KB)

Нагадаємо, через негоду перекрили 14 автодоріг, в 16 областях знеструмлено понад 2000 населених пунктів. Найскладніша ситуація в Одеській, Миколаївській, Київській областях. За допомогою снігохода на трасі Ізмаїл - Рені рятувальники визволили шість людей. 

Як повідомляли "Ми-Україна" раніше, шквальний вітер в Одесі зірвав трубу котельної. ЇЇ довжина становить понад сто метрів. Через це мікрорайон поблизу вулиці Паустовського тимчасово без опалення, а в місті вимушені тимчасово призупинити роботу крупних районних котелень.

Головне