Через негоду перекрили 14 автодоріг, в 16 областях знеструмлено понад 2000 населених пунктів

Через негоду перекрили 14 автодоріг, в 16 областях знеструмлено понад 2000 населених пунктів

Через негоду перекрили 14 автодоріг, в 16 областях знеструмлено понад 2000 населених пунктів. Про це повідомило Міністерство енергетики. 

Найскладніша ситуація в Одеській, Миколаївській, Київській областях. 

Поблизу села Удобне прикордонники з автобусів евакуювали 42 людини, зокрема 10 дітей. За допомогою снігохода на трасі Ізмаїл - Рені рятувальники визволили шість людей. 

У регіоні відбуксовано понад 500 автомобілів, зокрема 14 автобусів та 12 автомобілів екстреної допомоги. 
Надано допомогу 1624 особам, серед них - 93 дитини.

Голова МВС додав, що загалом на території України знеструмлено 2019 населених пунктів у 16 областях, 1370 вантажних транспортних засобів перебувають у місцях тимчасового відстою, відбуксовано 840 автомобілів. 

Нагадаємо, у Києві через хуртовини та снігопади оголосили помаранчевий рівень небезпеки. Про це повідомили КМВА.

Наразі надзвичайних ситуацій у столиці не зафіксовано. Однак триває сильний снігопад, пориви вітру сягають 22 м/с, а на дорогах ожеледиця.

Рух транспорту ускладнений. Наслідки негоди ліквідують комунальники. Для цього місто задіяло майже 500 одиниць спецтехніки.

Як писали "Ми-Україна" раніше, в Одеській області до ліквідації наслідків негоди довелося залучати БТРи. Про це повідомив керівник Одеської ОВА Олег Кіпер. 

Продовжують розчищати автомагістралі, повідомили в Одеській міській раді. У місті працює шість колон техніки для прибирання снігу. Також дороги посипають протиожеледними матеріалами.

 

Головне