рф за добу застосувала 26 дронів на Лимано-Куп’янському напрямку, - Фітьо

рф за добу застосувала 26 дронів на Лимано-Куп’янському напрямку, - Фітьо

На Лимано-Куп’янському напрямку російські окупанти чотири рази намагалися атакувати позиції Збройних Сил України. Протягом минулої доби, 25 листопада, армія рф використала 26 дронів-камікадзе.

Про це повідомив начальника служби зв’язків із громадськістю командування Сухопутних військ ЗСУ Володимира Фітьо,

Окрім застосування дронів, рф здійснила вісім авіаційних ударів і намагалася чотири рази штурмувати українські позиції. За цей період зафіксовано 758 ворожих обстрілів з різних видів озброєння.

ЗСУ успішно ліквідували 158 окупантів, а також знищили або пошкодили 39 одиниць техніки противника, включаючи два танки, дві броньовані бойові машини та вісім артилерійських систем.

Нагадаємо, успішні наступальні операції Збройних сил України на Бахмутському напрямку у вересні 2023 року стали можливими завдяки впровадженню системи радіоелектронної боротьби (РЕБ) та аеророзвідки.

Російські джерела стверджували, що українські системи РЕБ значно ускладнювали комунікацію російських сил у західній Запорізькій області під час наступу у серпні 2023 року.

У той час російські військові вважають, що наразі ні росія, ні Україна не мають вирішальної переваги в галузі РЕБ одна над іншою.

Я писав "Ми-Україна" раніше, наступ російських військ в Авдіївці не стишився, там йде переформатування сил, хоча росіянам і заважає погода. 

Головне