рф вивела у Чорне море два ракетоносії: загальний залп - до 8 "калібрів"

рф вивела у Чорне море два ракетоносії: загальний залп - до 8

Російська окупаційна армія вивела у Чорне море два ракетоносії із загальним залпом - до 8 крилатих ракет "Калібр". Про це повідомляють Військово-Морські сили ЗСУ.

Станом на ранок, у Чорному морі знаходяться два російські ракетоносії, здатні запустити до 8 крилатих ракет "Калібр". Водночас в Азовському морі присутність російських кораблів не зафіксовано.

У Середземному морі розташовані два кораблі рф, один з яких є носієм "Калібрів", із сумарною здатністю запуску до 16 ракет.

Щодо руху суден через Керченську протоку за минулу добу, спостерігалася наступна активність в інтересах Росії: у напрямку Чорного моря пройшли п'ять суден, з яких чотири продовжили свій шлях до протоки Босфор. У зворотному напрямку, до Азовського моря, пройшли 10 суден, причому два з них прибули з боку Босфору.

Нагадаємо, президент Володимир Зеленський подав до Верховної Ради проєкт закону про множинне громадянство. Про це повідомили у картці законопроєкту.

Як писали "Ми-Україна" раніше, у середу російські війська обстрілювали з артилерії і дронів-камікадзе Нікопольський район Дніпропетровської області, внаслідок чого поранень дістали двоє чоловіків. Про це повідомив голова обласної військової адміністрації Сергій Лисак.

Головне