рф вдарила керованою авіабомбою по Новій Каховці: постраждала багатоповерхівка (фото, відео)

рф вдарила керованою авіабомбою по Новій Каховці: постраждала багатоповерхівка (фото, відео)

Російське окупаційне військо запустило авіаційну керовану бомбу (КАБ) по Новій Каховці на Херсонщині. Місцеві ЗМІ пишуть, що під обстріл у п'ятницю, 15 вересня, потрапив житловий район "Сокіл".

Інформація щодо постраждалих ще уточнюється.

За попередніми даними, окупанти запустили снаряди з російського літака Су-34 близько 9:20 ранку.

Моніторингові ЗМІ ці дані підтвердили. За їхніми даними, пуск був дійсно здійсненний з борту пари "Сушек", які вилетіли з Таганрогу. Снаряди окупанти скеровували у бік Бериславського району, але одна з КАБів впала у Новій Каховці.

Нагадаємо, напередодні в Херсонській області внаслідок ворожого обстрілу загинула дитина, ще шість осіб отримали поранення. За даними місцевої ОВА, російські загарбники випустили приблизно 350 снарядів.

“За минулу добу противник здійснив 91 обстріл, випустивши 349 снарядів із мінометів, артилерії, “Градів”, БПЛА, ПТРК, АГС і танків. По місту Херсон ворог випустив 20 снарядів”, – зазначив голова ОВА Олександр Прокудін.

Він додав, що російські військові влучили в житлові квартали населених пунктів області, адмінбудівлю і церкву в Бериславському районі, об’єкт критичної інфраструктури в Херсонському районі, територію заводу в Херсоні.

Як писав "Ми-Україна" раніше, Україну цієї ночі, 15 вересня, знову атакували дрони. Майже два десятки запущених ворогом “шахедів” були спрямовані на Хмельниччину. Їх усіх було збито, проте уламки завдали збитків в одному з сіл Хмельницького району.

Головне