рф вдарила авіабомбами по Донеччині: є загиблий та поранені

рф вдарила авіабомбами по Донеччині: є загиблий та поранені

Окупаційні війська росії 27 вересня здійснили атаки на північні райони Донецької області, використовуючи авіацію та танки.

Про це повідомляє Донецька обласна прокуратура у Telegram-каналі.

В цей день збройні підрозділи агресора вдарили по північних територіях області, включаючи Костянтинівку, Торецьк і Калинівку, що входять до Часовоярської громади.

За попередніми звітами, окупанти атакували цивільне населення за допомогою авіаційних бомб і танків.

Внаслідок цих атак загинув один місцевий мешканець. Також отримали поранення жінки у віці 61, 76, 81 року і 36-річний чоловік. Під час обстрілу люди перебували на вулиці та дістали ушкодження різного ступеня тяжкості. Усіх постраждалих госпіталізували.

Крім того, зруйновано чи частково пошкоджено понад 20 приватних будинків і господарський будівель. Громадянам повибивало вікна, двері, у деяких зруйнований дах. Також пошкоджено газопровід та електромережі

Правоохоронними органами розпочато досудові розслідування у кримінальних справах щодо порушень законів та норм військового міжнародного права.

Нагадаємо, минулої доби, 26 вересня, окупанти обстріляли п’ять районів Харківщини. 

Ворог атакував Харківський, Богодухівський, Чугуївський, Куп’янський та Ізюмський райони.

Внаслідок обстрілів Вовчанська Чугуївського району госпіталізували у важкому стані 65- річного чоловіка. У місті пошкоджено житловий будинок, господарчі споруди, сталася лісова пожежа.

У смт Вільча, селі Лиман та Синельникове Чугуївського району через ворожі обстріли пошкоджені приватні житлові будинки та господарчі споруди.

Як повідомляв "Ми-Україна" раніше, росіяни намагаються розкачати українське суспільство зсередини і використовують для цього соціальну мережу Tik-Tok.

Головне