рф вдарила по Олексієво-Дружківці, що на Донеччині – серед поранених чотирирічна дитина

рф вдарила по Олексієво-Дружківці, що на Донеччині – серед поранених чотирирічна дитина

Внаслідок удару армії рф по Олексієво-Дружківці, пошкоджено близько 100 приватних будинків. Про це повідомили в МВС.

Як повідомили в МВС, окупанти атакували об’ємною детонуючою авіаційною бомбою (ОДАБ-1500), спричинивши масштабні пошкодження у приватному секторі. Пошкоджені 103 будинки, 12 цивільних авто та церква.

"У постраждалих діагностовані осколкові поранення, перелам ребер, садна й струс головного мозку. Їм оперативно надано медичну допомогу. За попередніми даними, ворог обстріляв населений пункт об'ємно-детонуючою авіаційною бомбою", - йдеться у повідомленні.

Поранень зазнали шестеро людей: 49-річна жінка, троє чоловіків віком від 34 до 53 років, а також 30-річня жінка із сином, хлопчику 4 роки, повідомила речниця Донецької обласної прокуратури Анастасія Мєдвєдєва.

Нагадаємо, в Україні на середу, 29 травня, протягом доби відключення електроенергії не заплановано. Про це повідомила пресслужба "Укренерго".

Як писали "Ми-Україна" раніше, вже цієї осені в Японії розпочнеться процес видалення частинок розплавленого ядерного палива з одного з реакторів атомної електростанції "Фукусіма-дайічі", яка зазнала катастрофи у 2011 році. Ця операція стане першою спробою вилучити залишки ядерних матеріалів після руйнівної аварії на АЕС, пише ABC News. 

 

Головне