Загроза ракетної атаки висока: росіяни після атаки "шахедами" вивели у море ракетоносії

Загроза ракетної атаки висока: росіяни після атаки

Російська федерація після атаки "шахедами" по Києву вивела у море 17 кораблів у Чорне море та один у Азовське. Загальний залп - 12 ракет "Калібрів".
 
Про це в ефірі "Ми-Україна" розповіла керівниця пресцентру ОК "Південь" Наталія Гуменюк.

"Корабельне угруповання розгорнуте потужно - 17 кораблів у Чорному морі, один - в Азовському. Два ракетоносії продовжують чергування - загальний залп 12 ракет "Калібрів". Після паузи ворог знову вивів ракетоносії. І це якраз після "шахедної" атаки. Аналіз свідчить, що після неї може йти ракетна", - зазначила вона.

Нагадаємо, рф в ніч на 3 серпня здійснила чергову атаку на Київ баражуючими боєприпасами Shahed. Сили ППО знищили близько 15 дронів-камікадзе.

Начальник адміністрації Сергій Попко зазначив, що це восьма поспіль російська атака баражуючими боєприпасами по столиці України.

“За інформацією на цю хвилину – в столиці обійшлося без жертв та руйнувань… До речі, ця остання повітряна тривога в столиці тривала рівно 3 годин. Вона стала 820-ою для Києва з початку повномасштабного вторгнення. За кожну з цих тривог ворог обов’язково розплатиться”,  – зазначив він.

Попко наголосив, що нічна повітряна тривога в Києві тривала рівно три години й вона стала 820-ю для міста від початку повномасштабного російського вторгнення.

Як писав "Ми-Україна" раніше, в Одесі через аварію виникла проблема з електроенергією і водопостачанням.

Головне