рф має проблеми з військово-промисловим виробництвом, - британська розвідка

рф має проблеми з військово-промисловим виробництвом, - британська розвідка

рф має проблеми з виробництва зброї і обладнання для ведення війни в Україні. Про це йдеться у розвідувальному огляді Міноборони Британії.

Про ослаблення російського оборонпрому свідчать публічні заяви керівництва росії. Так, 9 лютого заступник голови Ради безпеки Дмитро Медведєв відвідав Омський завод машинобудування і закликав збільшити виробництво танків.

Також  російський президент Володимир Путін під час наради 12 лютого розкритикував віце-прем'єра Дениса Мантурова, який відповідає за оборонну промисловість.

"Високопоставлені російські керівники, ймовірно, усвідомлюють, що військово-промислове виробництво держави стає критичною слабкістю, що посилюється стратегічним та оперативним прорахунком вторгнення в Україну", - йдеться в огляді.

Військове виробництво Росії не відповідає потребам Міноборони щодо ресурсів, які необхідні окупантам в Україні, а також відновленню запасів.

Нагадаємо, радник Ради нацбезпеки Білого дому Джон Кірбі заявив, що російське окупаційне військо за рік не позбулося проблем, з якими вони зіткнулись на початку повномасштабного вторгнення в Україну. Це стосується як озброєння, оснащення та забезпечення, так і злагодженості. 

Це свідчить про те, що російський диктатор Володимир Путін приймає неправильні рішення.  І найпершим таким рішенням було розв’язати війну в Україні.

Як повідомляв "Ми-Україна" раніше, російські окупанти спалюють тіла своїх загиблих військових, аби приховати втрати у війні проти України. У тимчасово окупованому Криму спостерігається постійна черга військових автомобілів кількістю до 10 одиниць біля одного з крематоріїв.

Головне