рф має намір у наступному році готувати спецгрупи для диверсій на півдні України, - ГУР

рф має намір у наступному році готувати спецгрупи для диверсій на півдні України, - ГУР

рф має намір у наступному році готувати спецгрупи для диверсій на півдні України. Про це повідомляють у ГУР.

Розвідники зазначають, що владі країни-агресора не дає спокою завдана Україною поразка на Чорному морі, тому вони планують провокації на південних напрямках.

Крім того, у ГУР зазначили, що у росіян швидко закінчуються лейтенанти, тому військове керівництво рф намагається масштабувати навчання молодших лейтенантів та скоротити терміни відповідних вишколів.

У 2024 році росія також намагається посилити боєздатність штурмових підрозділів, куди, зокрема зганяють чоловіків із тимчасово захоплених територій України.

Нагадаємо, у Херсоні, як і в інших прифронтових населених пунктах, відчувається нестача місцевих енергетиків. Як вдається здійснювати відновлення пошкодженої інфраструктури в таких містах та селах розповів голова Державної інспекції енергетичного нагляду України Руслан Слободян. 

Як писали "Ми-Україна" раніше, у Києві банда юнаків скоїла напад на 16-річного хлопця, вони надихнулися російським серіалом. Про це розповів начальник Подільського управління поліції Юрій Трембіцький.

Затримані також пограбували неповнолітнього. Гроші поділили між собою. До своєї схеми залучили дівчат, які мали знайомитись в інтернеті з хлопцями та запрошувати на побачення. Перевагу надавали власникам дорогих ґаджетів. Надалі, компанія планувала грабувати тих, хто прийде на зустріч.

 

Головне