рф готує перший призов на окупованих територіях Запорізької області

рф готує перший призов на окупованих територіях Запорізької області

Російська федерація готує перший призов на окупованих територіях Запорізької області, розширюючи свій вплив на захоплених землях. Про це повідомляє британська розвідка. 

"Гауляйтер окупованої частини Запорізької області підписав так званий указ про підготовку необхідної інфраструктури та заходів для проведення призову на військову службу в окупованих районах. Це перший призов, який проведе росії в окупації", - йдеться в повідомленні.

Варто зауважити, у Мелітополі залишилося лише 40% довоєнного населення, і половина з них – це етнічні росіяни.

"Цей указ також є частиною ширшої кампанії російської влади на тимчасово окупованих територіях, спрямованої на примушення населення прийняти російське управління", - зазначили розвідники.

Нагадаємо, що посадовець з Центрального об’єднаного районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки Запоріжжя постане перед судом за те, що без підстав вилучив автомобілі від підприємств на суму 11 мільйонів гривень.

Як повідомляли "Ми-Україна", у Верховній Раді з'явився законопроєкт №11214, який пропонує легалізувати приватні військові компанії в Україні. Законопроєкт передбачає, що такі компанії матимуть змогу діяти виключно за кордоном, проте будуть зареєстровані та сплачуватимуть податки в Україні.

Головне