Росіяни хочуть мобілізовувати мешканців ТОТ під приводом "евакуації", - ЦНС

Росіяни хочуть мобілізовувати мешканців ТОТ під приводом

В уряді рф обговорюють зміни до постанови “Про порядок евакуації населення, матеріальних та культурних цінностей в безпечні райони”. Одне з питань до обговорення – це процес евакуації військовозобов’язаних чоловіків.

Про це повідомили в Центрі національного спротиву.

Окупанти планують "фільтрувати" населення під час так званих евакуацій, а чоловіків вивозити до окремих таборів, де  їх передадуть в підпорядкування військкоматів.

Сама постанова стосується й територій рф. Відтак, ймовірно, росіяни планують протестувати даний процес на ТОТ України з подальшим застосуванням на території рф.

В ЦНС нагадали, що росіяни навмисно ініціюють гуманітарні кризи на ТОТ закриваючи лікарні та аптеки, аби зробити після цього життя місцевих нестерпним. Водночас жителів ідеологічно прокачують щодо контрнаступу ЗСУ й “подальших руйнувань та репресій”. Натомість мешканцям пропонують виїхати, й обіцяють грошову компенсацію.Насправді ж росіяни мають на меті змінити демографічний склад населення, та створюють пропагандистську картинку про “тікаючих” від України жителів.

Раніше в ЦНС писали, що загарбники на окупованих територіях удають себе за цивільних, щоб дізнатися про партизан.

Росіяни цікавляться у продавців, кондукторів й інших, хто жаліється на російську владу й нерідко самі провокують подібні розмови. Таким чином ворог шукає членів українського патріотичного руху.

Якщо місцеві жаліються на окупацію, то співробітники ФСБ змушують таких людей співпрацювати з ними.

Як повідомляв "Ми-Україна" раніше, у росії вибухнуло авто з Захаром Прилєпіним.

Головне