Резніков про контрнаступ України: Це буде несподівано для всіх

Резніков про контрнаступ України: Це буде несподівано для всіх

Контрнаступ Збройних сил України станеться несподівано для всіх, адже від цього буде залежати його успіх. Про це заявив міністр оборони України Олексій Резніков.

"Я дуже сподіваюся, що це станеться несподівано і для вас теж. Тому що в цьому є сенс військової операції - ніхто не повинен знати, що вона почалася. Чим довше не знатиме ворог, тим більше ймовірності, що вона пройде успішно", - зазначив очільник головного оборонного відомства України.

Також він додав, що очікування від контрнаступу в українському суспільстві сильно "перегріті".

"Це точно перегріто, усі хочуть чергової перемоги. Раніше не вірили у перемогу. Раніше хотіли, щоби Україна вижила хоч якось мінімально, щоб хоч якась частина України збереглася. А коли ЗСУ показали успіхи, всі почали вірити у перемогу - після Зміїного, після Київщини, Чернігівщини та Сумщини, після Харківщини, Херсона. Хочуть наступної перемоги. Це нормально, це емоції - очікування на успіх", - заявив Резніков.

Крім того міністр оборони наголосив, що війну потрібно завершити саме перемогою України, а не підписанням якоїсь угоди про мир. Інакше росія знову через якийсь час може напасти на нас.

Нагадаємо, за прогнозами ISW, Україна здатна провести скоординовану наступальну операцію із повним використанням дев’яти бригад, які готуються до весняного контрнаступу. 

Як повідомляли "Ми-Україна", раніше керівниця прес-центру Сил оборони ОК “Південь” Наталія Гуменюк заявила, що контрнаступ України, якого так всі чекають, вже тихесенько іде.

Головне