Резніков про аудит в Міноборони: Сотні посадовців притягнуті до відповідальності

Резніков про аудит в Міноборони: Сотні посадовців притягнуті до відповідальності

За результатами проведеного аудиту, який відбувся в Міністерстві оборони України, сотні посадовців Збройних сил та Міноборони були притягнуті до відповідальності.

Про це повідомила прес-служба Міністерства оборони України в Telegram-каналі з посиланням на заяву голови МО.

"621 посадова особа Збройних Сил України та Міністерства оборони притягнута до відповідальності за результатами внутрішніх аудитів минулого року. З них до матеріальної відповідальності притягнуто 497 осіб, до дисциплінарної – 124", - заявив Резніков.

Зазначається, що всі матеріали внутрішніх аудитів, якими встановлено порушення, своєчасно передавались до правоохоронних органів.

"Моя принципова позиція була, є і буде незмінною — нульова толерантність до будь яких порушень. Всі особи, чия вина доведена відповідними органами, — несуть і нестимуть відповідальність", - підсумував Резніков.

https://www.youtube.com/watch?v=Mv6PEi0hRmg

Як повідомляли "Ми-Україна" раніше, очільник українського Міноборони Олексій Резніков заявив, що досі не отримував пропозиції очолити Міністерство з питань стратегічних галузей промисловості України. Він додав, що якби це і сталося, він не зголосився б. 

Раніше також Працівники Державного бюро розслідувань в ході спільної спецоперації зі Службою безпеки України викрили та затримали злочинну групу, яка привласнювала кошти, виділені на харчування військовослужбовців Збройних Сил України. Зломисники постачали яйця за завищеними цінами для Міністерства оборони.

Напередодні в Міністерстві оборони України повідомили, що відомості, які набули поширення в публічному просторі про закупівлю харчів для військових у два-три рази дорожче, ніж у магазинах, розповсюджуються з ознаками навмисних маніпуляцій та вводять в оману.

Головне