Ракетний удар по Прикарпаттю: влада повідомила про наслідки

Ракетний удар по Прикарпаттю: влада повідомила про наслідки

У ніч на 27 квітня російські загарбники атакували об’єкт критичної інфраструктури на Прикарпатті. Минулося без постраждалих. Про це повідомила очільниця Івано-Франківської обласної військової адміністрації Світлана Онищук.

У ДСНС повідомили, що відбулося пошкодження будівлі, а також виникла пожежа на площі понад 200 м кв. Її приборкали рятувальники.

"На Прикарпатті ціллю став об’єкт критичної інфраструктури. Унаслідок удару виникла пожежа, до ліквідації якої були залучені відповідні служби", – заявила посадовиця.

Нагадаємо, українські розвідники вдарили по новітній і дорогій російській радіорелейній станції 48Я6-К1 "подлет". Вартість такої РЛС складає понад 700 мільйонів рублів або понад 5 мільйонів доларів. Про це повідомляє Головне управління розвідки МОУ.

Як писали "Ми-Україна" раніше, у ніч проти 27 квітня російські окупанти завдали комбінованого удару по Україні 34 ракетами різних типів. Силам протиповітряної оборони вдалося збити 21 з них. Про це повідомив командувач Повітряних сил ЗСУ Микола Олещук.

 

Головне