Ракетний удар по Львову: Садовий озвучив кількість жертв та масштаби руйнувань

Ракетний удар по Львову: Садовий озвучив кількість жертв та масштаби руйнувань

Під час масованої атаки по Україні 29 грудня неабияк дісталось Львову. У місті зафіксовані руйнування житлових будинків, навчальних та дошкільного закладу. Місцева влада повідомляє про вісьмох поранених та одного загиблого. 

Атака на Львів розпочалась ще вночі. Спочатку вночі ворог скерував по обласному центру "шахеди", вже зранку - вдарив ракетами. Перші звуки вибухів у місті пролунали близько 8:20, повторні - близько 8:50.

Львівський міський голова показав наслідки, який зазнали багатоквартирні будинки у місті. 

Він додав, що на місце оперативно прибули екстрені служби. 

"Станом на зараз (9:25 - ред.) відомо про одного загиблого в наслідок ракетного удару. Вісім людей поранено", - зазначив Садовий. 

Він також додав, що внаслідок ракетного удару постраждали будівлі трьох шкільних закладів та одного ДНЗ. 

Нагадаємо, ранок 29 грудня для українців розпочався з масованого ракетного удару. Вибухи лунали у Києві, Одесі, Львові. Дніпрі та інших населених пунктах країни. Станом на зараз відомо про вісьмох поранених та одного загиблого у Харкові після 22 ворожих ударів по обласному центру. У Києві відомо про сімох постраждалих, ще троє осіб в столиці перебувають під завалами. У Дніпрі влада повідомила про чотирьох загиблих та півтора десятка постраждалих.

Як писав "Ми-Україна" раніще у Повітряних силах ЗСУ зазначили, що цього ранку росіяни гатили по Україні всіма типами ракет, включно з балістичними та "Кинджалами", не застосовували лише "Калібри".

Головне