Ракетний удар по Кривому Рогу: у прокуратурі показали фото наслідків

Ракетний удар по Кривому Рогу: у прокуратурі показали фото наслідків

Прокуратура показала фото наслідків ракетного обстрілу Кривого Рогу, який стався у п'ятницю, 27 вересня. Рятувальники продовжують пошукові роботи.

Як повідомляє пресслужба Дніпровської обласної прокуратури.

Як відомо, 27 вересня російські війська завдали ракетного удару по Кривому Рогу.

У результаті атаки пошкоджено будівлю районного управління поліції, житлові будинки, автомобілі. Є поранені. Рятувальні роботи тривають, інформація про постраждалих ще уточнюється.

За цим фактом, під процесуальним керівництвом Дніпропетровської обласної прокуратури, розпочато досудове розслідування за ст. 438 КК України (порушення законів і звичаїв війни).

Станом на 12:00 відомо про п'ять постраждалих - двоє з них госпіталізовані в стані середньої тяжкості. Доля чотирьх людей досі невідома. 

Нагадаємо, в Одеській області в місті Ізмаїл внаслідок дронової атаки в ніч проти 27 вересня поранено 14 людей, серед них троє дітей, три людини загинули. Ворог вдарив по місту безпілотниками.

Як повідомляв "Ми-Україна" раніше, армія Судану розпочала наймасштабніший наступ проти воєнізованого угруповання "Сили швидкої підтримки" (RSF) в столичному регіоні.

Головне

Прем'єр-міністр Грузії висловився щодо використання в політичній рекламі партії "Грузинська мрія" кадрів зруйнованих українських міст напередодні парламентських виборів.