Ракетні удари росії націлені на оборонно-промисловий комплекс

Ракетні удари росії націлені на оборонно-промисловий комплекс

Цього зимового сезону окупанти запускають ракети по Україні не для атак на енергетику, їхня ціль оборонно-промисловий комплекс. Про це повідомив представник Головного управління розвідки Міноборони Вадим Скібіцький.

Окупанти зосередилася на знищенні обʼєктів інфраструктури, оборонно-промислового комплексу, штабів, систем управління та окремих підрозділи на лінії фронту.

"Та зброя, яка використовується росією, зокрема "Кинджали", є дуже неточними. І, на жаль, від них страждає здебільшого саме цивільне населення", — сказав Скібіцький і додав, що окупанти не досягають поставлених цілей.

Нагадаємо, служба безпеки України провела багатоетапну спецоперацію та затримала бойовика із угруповання "Вагнер", якого росія відправила в Україну готувати диверсії. Про це повідомили у пресцентрі СБУ.

Чоловік мав прибув в Україну, зокрема у Рівненську область, з Білорусі. Там він повинен був коригувати повітряні атаки окупантів по енергетичній інфраструктурі України. СБУ дізналася про плани ворога, ще коли диверсант перебував у Білорусі. Відтоді за ним постійно слідкували українські спеціалісти.

Як писали "Ми-Україна" раніше, Україна пройшла половину опалювального сезону. Запасів газу достатньо для його успішного завершення. Про це повідомляє група "Нафтогаз". 

У компанії повідомили, що запасів газу у сховищах достатньо, щоб успішно завершити опалювальний сезон.

 

Головне