Ракетна атака на Дніпро: у місті розгорнули пункт прийому заяв від постраждалих

Ракетна атака на Дніпро: у місті розгорнули пункт прийому заяв від постраждалих

У Дніпрі поблизу місця удару рф ввечері 28 липня розгорнули пункт прийому заяв від постраждалих. Про це повідомили у Головному управлінні Національної поліції у Дніпропетровській області.

За даними правоохоронців, на місці влучання продовжують працювати криміналісти, слідчі  та кінологи.

"Ввечері 28 липня російські військові завдали ударів по житловій багатоповерхівці та адміністративній будівлі. Внаслідок вибухів постраждали люди. Зараз на місці продовжують працювати криміналістична лабораторія, слідчо-оперативні групи поліції, вибухотехніки, кінологи та інші служби.

Поліцейські провели поквартирний обхід, приймають заяви від людей та надають допомогу постраждалим", - йдеться в повідомленні.

Також у поліції додали, що за фактом чергового обстрілу рф розпочато досудове розслідування.

"Робота на місці ракетної атаки триває: проводяться першочергові заходи для документування злочину армії рф проти мирного населення. За фактом порушення законів та звичаїв війни розпочато досудове розслідування за фактом за ч. 1 ст. 438 Кримінального кодексу України", - повідомили у правоохоронних органах.

Як повідомляли "Ми-Україна", кількість постраждалих у результаті ракетного удару рф у п’ятницю ввечері, 28 липня, по Дніпру зросла до дев’яти. Серед постраждалих є діти.

Головне