Путіну нічого сказати своєму народу: Єльченко прокоментував ймовірний завтрашній виступ президента рф

Путіну нічого сказати своєму народу: Єльченко прокоментував ймовірний завтрашній виступ президента рф

Президент рф Володимир Путін може виступити завтра із промовою до свого народу, але йому нічого сказати. Однак може бути озвучена чергова пропаганда про захоплення нових українських земель.

Про це розповів постійний представник України при ООН 2015-2019 років Володимир Єльченко в ефірі "Ми-Україна".

"Немає чого Путіну сказати своєму населенню. Завжди будуть придумані якісь наративи, щось на кшталт того візиту у Волгоград. Розкажуть щось про розширення росії, приєднання якихось земель, але в реальності все виглядає зовсім інакше. Я думаю, в росії залишається все менше людей, які в цю пропаганду продовжують вірити, хоча зрозуміло, що їх ще багато", - підкреслив Єльченко в ефірі.

На думку українського дипломата, американський президент Джо Байден під час брифінгу із Володимиром Зеленським у Києві сказав правильні речі про те, що попереду будуть важкі часи.

"Президент США не може не бути реалістом, він каже ті речі, які, можливо, комусь не подобаються чи вганяють у депресію. Однак це реальність", - підсумував Володимир Єльченко.

Як повідомляли "Ми-Україна" раніше, у ЗМІ поширилася інформація про базову комунікацію між Сполученими Штатами та росією напередодні прибуття Джо Байдена до Києва. Представники Білого дому могли зробити це “задля забезпечення запобігання інциденту”. Таким чином американська сторона спробувала уникнути прорахунків, які могли б привести дві ядерні країни до прямого конфлікту. При цьому планування візиту Байдена в Київ ретельно приховувалося.

Головне