Путін зустрівся з колишнім начальником штабу "Вагнера" Андрієм Трошевим

Путін зустрівся з колишнім начальником штабу

Путін зустрівся з колишнім начальником штабу "Вагнера" Андрієм Трошевим та доручив зайнятися формувати добровольчі підрозділи. Про це повідомляє російський "Інтерфакс".

За його словами, Трошев сам воював у такому підрозділі й знає, як це робиться і знає про питання, які потрібно завчасно вирішувати.

Крім того, він запропонував обговорити питання соціальної підтримки російських окупантів.

"Я багато разів говорив і хочу ще раз наголосити: незалежно від статусу людини, яка виконує або виконувала бойові завдання, соціальні гарантії для всіх повинні бути абсолютно однаковими. Для країни, для батьківщини байдуже, в якому статусі людина воювала і захищала батьківщину", - сказав Путін.

Нагадаємо, у Сполучених Штатів залишаються лічені дні до настання “шатдауну” – призупинення роботи федеральних органів влади. У разі якщо проміжний бюджет не буде схвалений Конгресом та підписаний американським президентом Джо Байденом до настання 1 жовтня фінансування діяльності уряду буде припинено

Як писав “Ми-Україна” раніше, днями у Повітряних силах ЗС України продемонстрували, як наші пілоти готуються літати на винищувачах F-16. Зокрема, вони знайомляться з кабіною F-16 за допомогою VR-технологій, а також виконують спільні місії над територією України у складі пари, ланки, ескадрильї, перебуваючи при цьому в різних регіонах. Речник Повітряних Сил Юрій Ігнат зазначив, що такі симуляційні польоти значно скорочують час навчання наших пілотів за кордоном.

Головне