"Пункти незламності" відновили роботу майже на 100 вокзалах по всій Україні

"Пункти незламності" відновили роботу майже на 100 вокзалах по всій Україні. Про це повідомила "Укрзалізниця".

Такі пункти працюють у Херсоні, Миколаєві, Краматорську, Слов'янську, Києві, Львові та інших населених пунктах, "фактично на всіх вокзалах країни", кажуть у компанії.

"Ми заздалегідь розпочали підготовку до зими, і вже з жовтня поетапно відкриваємо наші "Пункти незламності" на вокзалах. Тут є все найнеобхідніше, що може знадобитися під час блекауту", — наголосив голова правління "Укрзалізниці" Євген Лященко.

На території "Пунктів незламності" люди можуть скористатися інтернетом, підключення до якого здійснюється через Starlink. Також ці пункти забезпечені резервним електроживленням.

Як писали "Ми-Україна" раніше, міненерго спростовує повідомлення про графіки відключення світла в Україні на найближчі дні. Жодних вимкнень наразі не планується, енергії вистачає на потреби українців. 

За даними відомства, протягом останніх кількох днів перед початком опалювального сезону в соццережах та деяких ЗМІ поширюється інформація, що в Україні нібито починають працювати графіки відключень електроенергії. Міністерство спростовує ці повідомлення.

 

Головне