Прийняли за диверсантів: російська армія знищила на Бєлгородщині автівку з цивільними

Прийняли за диверсантів: російська армія знищила на Бєлгородщині автівку з цивільними

Армія рф вбила цивільних поблизу села Нова Таволжанка, що у Шебекінському районі Бєлгородщини. Автомобіль з мирним населенням російські військові прийняли за диверсійну групу, розповідає Легіон "Свобода Росії".

За попередніми даними, щонайменше двоє цивільних загинули.

"Війська режиму, так само як і під Грайвороном, не зважають на цивільне населення. Вогнем артилерії накривають будь-які точки, де засікають рух легіонерів та РДК. Під Таволжанкою противник знищив машину Рено з цивільними, прийнявши її за машину з нашою диверсійною групою", - вказано у повідомленні.

РДК та ЛСР закликали громадян не покидати укриттів та дочекатись завершення боїв у районі.

Раніше цього дня легіонери показали відео бою біля Шебекіно, що у Бєлгородській області рф.

Нагадаємо, 1 червня легіон “Свобода Росії” опублікував звернення, підтвердивши інформацію росЗМІ про бойові зіткнення в Бєлгородській області. Бійці заявили, що йдуть звільняти всю росію.

“Ми, легіон “Свобода Росії”, зараз перебуваємо біля кордону нашої Батьківщини. Дуже скоро ми висунемося знову на територію росії, щоб принести свободу, мир і спокій. Грайворон – це лише початок. Внаслідок боягузливості путінських військових шакалів нам дісталося багато трофеїв, завдяки цьому ми зможемо більше озброїти наших побратимів”, – говорить один з бійців.

Звернення записали також і бійці “Російського добровольчого корпусу” (РДК). Вони заявляють, що знову ведуть бої на території рф, “зовсім скоро опиняться на околиці Шебекіного”. 

Як писав "Ми-Україна" раніше, Служба безпеки України арештувала активи Оксани Марченко на суму майже 740 мільйонів гривень.

Головне