Протягом тижня на водоймах загинули 23 людини

Протягом тижня на водоймах загинули 23 людини

Впродовж тижня на водоймах загинули 23 людини, серед них четверо дітей. Про це в Telegram-каналі повідомляє пресслужба ДСНС України.

Відомо, що від початку 2024 року на воді загинуло 414 осіб.

"З початку року маємо вже 414 загиблих, у тому числі 26 дітей. Розуміємо, що у перші теплі літні дні, всі вирішили відпочити біля водойм. Але цифри говорять самі за себе: ігнорування правил безпеки трагічні наслідки", - йдеться в повідомленні.

Рятувальники зазкликали українців не ігнорувати правила безпеки. Також під час купання потрібно приділяти велику увагу дітям, які граються у воді.

"Особливо уважно необхідно слідкувати за малечею, не дозволяти самостійно відвідувати навіть найменші водойми! Бережіть себе і своїх рідних! Жоден відпочинок на воді не вартий вашого життя", - додали в ДСНС.

Нагадуємо, що прикордонний наряд Мукачівського загону Державної прикордонної служби України виявив тіло людини без ознак життя на схилі гори Піп Іван Мармароський, що поблизу українсько-румунського кордону.

Як писали "Ми-Україна" раніше, суд визнав осудною 14-річну дівчину, яка на початку січня цього року жорстоко вбила свою 14-річну подругу на березі Дунаю в Ізмаїлі, що в Одеській області. Їй загрожує до 15 років позбавлення волі.

Головне