Противник вчергове завдав удару по Донеччині, є жертва

Противник вчергове завдав удару по Донеччині, є жертва

Російські окупаційні війська вчергове атакували Донеччину, в результаті загинула 37-річна жінка. Про це повідомила прокуратура Донецької області.

Відомо, що семеро людей отримали поранення. Серед поранених - 10-річна дитина.

"Зі ствольної артилерії ворог обстрляв селище Стінки Краматорського району. На території місцевого сільськогосподарського підприємства зазнала травм, несумісних із життям, 37-річна робітниця, яка йшла годувати тварин", - йдеться в повідомленні.

Крім того, постраждав 59-річний чоловік.

Варто зауважити, що російські окупанти атакували елище Мирне Волноваського району. Вони скинули авіабомби УМПБ Д-30СН. Одна з них влучила у фермерське господарство, де зазнали тілесних ушкоджень різного ступеня тяжкості троє цивільних: жінки 34 і 62 років та 45-річний чоловік, які перебували на вулиці.

Лікарі госпіталізували пострпждплих до медичного закладу.

Нагадаємо, що російські окупаційні війська скинули керовану авіаційну бомбу на Руську Лозову Харківської області. Внаслідок ворожої агресії загиула 67-річна жінка.

Як писали "Ми-Україна" раніше, російське окупаційне військо вранці 3 липня завдало удару по селищу Борова Ізюмського району. Внаслідок атаки загинув чоловік, є травмовані. 

Головне