Прогноз погоди в Україні на 8 липня: хмарність, спека та можливі дощі

Прогноз погоди в Україні на 8 липня: хмарність, спека та можливі дощі

В Україні в більшості областях 8 липня очікується невелика хмарність і в основному суха погода. Проте на заході та в східних областях можливі короткочасні дощі та грози удень.

Про це повідомляє Укргідрометцентр.

Вітер переважно північно-східний зі швидкістю 5-10 метрів на секунду. Температура повітря вночі в південних, східних, Дніпропетровській, Кіровоградській областях та в Криму становитиме 19-24°, проте вдень обіцяють сильну спеку від 35 до 38°. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Поки триває спека: як уберегти себе у літню гарячінь – дієві поради

На інших територіях температура вночі буде коливатися від 14 до 19°, а вдень очікується від 28 до 33°. На крайньому заході країни температура підніметься до 25-30°.

Нагадаємо, що наступного тижня Україну очікує надзвичайна спека. Температура сягатиме +33...+40°C, а місцями навіть вище. Спека може затриматися і після 15 липня. Лише західні області матимуть дещо нижчі температури.

Як писали "Ми-Україна" раніше, на Закарпатті прикордонники Мукачівського загону запобігли спробі незаконного переміщення боєприпасів через кордон. Жінка намагалася перевезти гранату знайомій, що живе в Будапешті.

Головне