Прогноз погоди в Україні на 30 вересня: у західних областях дощі, на решті території переважно без опадів

Прогноз погоди в Україні на 30 вересня: у західних областях дощі, на решті території переважно без опадів

В західних областях України 30 вересня очікуються дощі. На решті території буде переважати мінлива хмарність без опадів.

Про це повідомляє Укргідрометцентр.

У західних областях, а також у Житомирській та Вінницькій областях прогнозується хмарна погода з дощами, в Чернівецькій, Івано-Франківській, Тернопільській та Хмельницькій областях можливі значні опади вночі. Температура коливатиметься від 4-9° тепла вночі до 8-13° вдень. У Карпатах на високогір’ї очікуються дощі з мокрим снігом, температура від 0 до 5° тепла.

На решті території України мінлива хмарність, без опадів, тільки в Київській та Чернігівській областях вночі можливі короткочасні дощі. Температура повітря вночі складе 9-14°, на узбережжі до 16°, вдень 20-25°, у північних областях від 6-11° вночі до 14-19° вдень.

Прогноз по Київщині

У Київській області вночі очікуються місцями короткочасні дощі, вдень опадів не передбачається. Вітер північний, 7-12 м/с, з поривами до 15-20 м/с, температура вночі 6-11° до 4-19° вдень. Температура повітря в Києві вночі 9-11°, вдень 17-19°.

Як писали “Ми-Україна” раніше, українські полярники розповіли про народження першого тюленяти Веддела на ім’я SeaBaby, яке з’явилося на світ поблизу станції "Академік Вернадський".

Головне