"Прильотом" вщент знищено під'їзд багатоповерхівки на Сирці, з-під завалів чутно голоси, - КМДА

У Києві, в житловому масиві Сирець, що у Шевченківському районі, внаслідок ракетного удару 8 липня стався масштабний обвал житлового будинку. Рятувальники проводять термінову операцію з порятунку людей, розповів столичний міський голова Віталій Кличко.

Один під'їзд багатоповерхівки повністю зруйнований. Кілька сусідніх під'їздів зазнали серйозних пошкоджень. 

"Десь приблизно 17 квартир зруйновано. Ми чуємо голоси, люди знаходяться під завалами... Знаємо, що і в інших районах Києва така ж ситуація", - зазначив він.

Наразі рятувальники ДСНС проводять інтенсивні роботи з розбору завалів.

Місцева влада та рятувальники оперативно організували евакуацію мешканців з пошкоджених частин будинку та сусідніх будівель. 

Нагадаємо, ракетний удар по Києву 8 липня пошкодив також і енергетичну інфраструктуру столиці. У ДТЕК повідомили про критичні пошкодження своїх об'єктів у двох районах столиці - трьох трансформаторних підстанцій

Як писав "Ми-Україна" раніше, 8 липня Київ пережив масований ракетний удар. Пошкодження зафіксовані в семи районах столиці. На цю годину відомо про 10 вбитих та 35 постраждалих. У Шевченківському районі, окрім влучання житловий будинок, постраждала Національна дитяча спеціалізована лікарня "Охматдит". Руйнувань зазнали відділення діалізу, операційні, реанімаційні та онкологічне відділення. Під завалами шукають людей.

Головне