Прикордонники знищили автомобіль окупантів на Херсонщині (відео)

Прикордонники знищили автомобіль окупантів на Херсонщині (відео)

Прикордонники за допомогою дронів знищили автомобіль окупантів, які намагалися прорватися на Херсонщині

Про це повідомляє пресслжуба ДПСУ,

Авто виявила прикордонна аеророзвідка, а точними влучаннями двох дронів-камікадзе наші захисники його зупинили.

"Фаєр-знищення ворожої автівки дронами-камікадзе. На Херсонському напрямку прикордонна аеророзвідка виявила автомобіль з ознаками порушення правил в'їзду на територію України. Точними влучаннями два дрони-камікадзе техніку окупантів знищили", - йдеться у дописі.

Нагадаємо, росія вже стягнула під Авдіївку понад 40 тисяч особового складу. Військово-політичний оглядач Олександр Коваленко заявив, що росія несе колосальні втрати під Авдіївкою, однак російське командування не зважає на це.

"Фактично зараз на 2 км фронту йде одна батальйонно-тактична група, знищена за три тижні. Це колосальні показники втрат. Але російське командування не рахується з втратами. Для них головне - це виконання тієї бойової задачі, яку вони поставили. Ми так розуміємо, що їхнє основне завдання - до Нового року оточити та захопити Авдіївку. Саме для цього вони накопичили, стягнули під Авдіївку майже 40 тисяч особового складу, навіть більше вже, ніж 40 тисяч", - зазначив Коваленко.

Як повідомляв "Ми-Україна" раніше, українські залізничники з початку повномасштабної війни допомогли евакуювати близько чотири мільйони людей із зони бойових дій.

 

Головне