Прикордонники затримали одразу 16 чоловіків на кордоні зі Словаччиною

Прикордонники затримали одразу 16 чоловіків на кордоні зі Словаччиною

Прикордонники затримали одразу 16 чоловіків на кордоні зі Словаччиною. Про це повідомили у Держприкордонслужбі.

Всіх чоловіків виявили і зупинили прикордонники Чопського загону. 13 людей подорожували двома групами, а ще трьох затримали, коли вони йшли по одному.

Всіх цих чоловіків затримали в адміністративному порядку. Їх притягнули до адміністративної відповідальності за спробу незаконного перетинання державного кордону України.

Зазначається, що одну із груп затримали на околиці населеного пункту Дубриничі Ужгородського району. Так, правоохоронці зупинили легковий автомобіль української реєстрації. За інформацією оперативних співробітників загону, він прямував у бік Словаччини. В авто перебували вісім чоловіків призовного віку, які виявилися жителями Закарпаття.

Нагадаємо, Міноборони повернуло у свою власність 10 гектарів земель у Київській області. Про це повідомили у Міноборони.

Йдеться про територію вартістю понад 100 млн грн, на якій розташована військова частина.

Як писали "Ми-Україна" раніше, президент України Володимир Зеленський заявляє, що Україна цього року випустила зброї та техніки втричі більше, ніж торік.

"Дуже вагоме зростання боєприпасів для артилерії, Україна на системному рівні розгортає виробництво боєприпасів для дронів, важливі результати щодо наших ракет. Кількісні та якісні показники щодо ракет вже відчутно більші, і будуть ще більші".

Головне