Прикордонники Волині отримали оновлені застави на кордоні з Білоруссю

Прикордонники Волині отримали оновлені застави на кордоні з Білоруссю

Державна прикордонна служба відкрила два реконструйованих прикордонних підрозділів Волинського загону на кордоні з Білоруссю. Тепер застави відповідають всім сучасним вимогам та стандартам.

Про це повідомляє Державна прикордонна служба. 

Під час ремонтних робіт було відновлено адміністративні будівлі, гаражі для техніки, господарські споруди та складські приміщення. Для комфортного проживання та відпочинку персоналу на одному з підрозділів облаштували модульне містечко. Також на території створили спортивні майданчики.

В урочистостях з нагоди відкриття оновлених пунктів несення служби взяли участь начальник Волинського прикордонного загону, начальник Волинської ОВА, його заступники, а також керівники районних державних адміністрацій.

Під час заходу прикордонників привітали з Днем Конституції України та вручили їм нагороди й відзнаки.

“Дякую кожному і кожній за те, що сумлінно виконуєте службові обов’язки, надійно охороняєте та обороняєте державний кордон. Саме задля того, аби забезпечити вам належні умови, ми оновлюємо прикордонні підрозділи, встановлюємо сучасні технічні засоби охорони кордону. Прикордонне відомство піклується про особовий склад, адже вмотивований та забезпечений усім необхідним військовослужбовець – запорука добросовісного виконання завдань з охорони держрубежу”, – зазначив керівник прикордонного загону.

Після урочистої частини відбулося знайомство з оновленими підрозділами. Офіційні особи оглянули приміщення, поспілкувалися з прикордонниками та дізналися про їхні потреби.

Крім того, керівництво прикордонної служби та ОВА обговорили перспективи розвитку прикордонної інфраструктури на Волині. Зокрема, йшлося про плани щодо подальшого нарощування інженерних загороджень та зведення нових оборонних споруд на кордоні.

Як писали "Ми-Україна" раніше, на околиці села Удобне Одеської області прикордонники Білгород-Дністровського загону затримали двох осіб, які намагалися переправити військовозобов’язаних чоловіків за кордон.

Головне