Прикордонники підняли український прапор над трьома селами Харківської області на кордоні з рф

Прикордонники підняли український прапор над трьома селами Харківської області на кордоні з рф

Прикордонники підняли український прапор над трьома селами Харківської області на кордоні з рф. Про це повідомила Держприкордонслужба.

Йдеться про Шабельне, Піщане та Дегтярне, - повідомили в ДПСУ та показали відео.

Ці населені пункти знаходяться у так званій "сірій зоні". Територія зруйнованих сіл щільно замінована, а через постійні ворожі обстріли непридатна для проживання.

"Проте прикордонники бригади Гвардії наступу "Сталевий кордон" контролюють місцевість та нагадують ворогу, що це наша земля і йому тут не місце", – йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, російські загарбники здійснили три невдалі спроби штурму на Херсонщині. Про це повідомляють Сили оборони півдня України.

Відомо, що в операційній зоні Сил оборони півдня триває щоденна контрбатарейна боротьба та відбиття ворожих штурмів. Противник намагаʼться вибити українські підрозділи.

Як писали "Ми-Україна" раніше, голова парламенту Франції прокоментував відправку військ в Україну. Він наголосив, що "все залишається можливим".Про це повідомила кореспондендентка "Ми-Україна" Ольга Дунська.

Голова Національної асамблеї Франції заявила про це під час пресбрифінгу в Одесі. Таким чином Яель Брон-Піве прокоментувала попередні заяви Макрона.

 

Головне