Прикордонники підняли синьо-жовтий прапор в населеному пункті Тополі на Харківщині (відео)

Прикордонники підняли синьо-жовтий прапор в населеному пункті Тополі на Харківщині (відео)

Прикордонники підняли синьо-жовтий прапор в населеному пункті у сірій зоні Харківщини. Про це повідомили прикордонники.

Бійці "Сталевого кордону" підняли прапор України у прикордонному з рф населеному пункті Тополі.

Нагадаємо, флот морських дронів за рік атакував вісім суден Чорноморського флоту рф. Про це повідомили на платформа UNITED24.

До списку пошкоджених та знищених суден увійшли "Адмірал Макаров", "Іван Голубець", "Іван Хурс", "Сергій Котов", "Нафтовий маяк", "Новоросійськ", "Акула" та "Серна"

Як писали "Ми-Україна" раніше, Україні вдалося знищити два малі десантні кораблі чорноморського флоту рф, які були носіями зенітно-ракетних комплексів та повинні були прикривати інші російські судна. Про це розповів представник ГУР МОУ Андрій Юсов в ефірі національного телемарафону "Єдині новини".

"Це надзвичайно вдала операція. Мова йде не лише про два вже можна стверджувати знищених десантних катери, достатньо сучасних як для російського флоту. Окрім знищеного БТР і втрат серед особового складу, це також носії зенітно-ракетних комплексів, які мали прикривати інші судна Чорноморського флоту рф", - зазначив Юсов.

При цьому він додав, що окупанти використовували такі судна для операцій на острові Зміїний. За словами Юсова, після знищення цих суден росії немає чим їх замінити.

Головне