Правоохоронці ідентифікували ще двох окупантів, які розстрілювали цивільних в Бучі

Правоохоронці ідентифікували ще двох окупантів, які розстрілювали цивільних в Бучі

Правоохоронці ідентифікували двох військовослужбовців ЗС РФ, які розстріляли мирних жителів Бучі у березні 2022 року під час окупації. Про це повідомляють в Офісі генпрокурора.

В Офісі генпрокурора повідомили, що про підозру оголосили командиру дивізіону 234-го десантно-штурмового полку дивізії ПДВ ЗС рф та навіднику 4-ї десантно-штурмової роти.

                                         

Так, у березні 2022 року офіцер перебував поблизу одного з будинків, де мешканці будинку надавали допомогу пораненій жінці. Втім, злочинець відкрив вогонь в напрямку веранди, вбивши жінок та чоловіка.

Навідник 4-ї десантно-штурмової роти розстріляв чоловіка, якому наказав винести зібрані у цивільних мобільні телефони "для перевірки". Чоловік помер від вогнепальних поранень на місці.

Нагадаємо, армія рф вдарила по Одещині балістикою, загинуло четверо людей, серед них 10-річна дівчинка. Про це повідомив голова Одеської ОВА Олег Кіпер.

Як писали "Ми-Україна" раніше, президент України Володимир Зеленский обговорив з новим прем'єром Ірландії нову угоду про безпеку. Про це повідомив глава держави.

Головне