Пожежа в багатоповерхівці Запоріжжя: рятувальники евакуювали 13 людей (відео)

Пожежа в багатоповерхівці Запоріжжя: рятувальники евакуювали 13 людей (відео)

Пожежа сталась у дев’ятиповерховому житловому будинку 22 жовтня в одному з районів Запоріжжя. Рятувальникам довелося евакуювати 13 людей.

Про це повідомляє ДСНС Запоріжжя.

За їхньою інформацією, вогонь охопив дві квартири на четвертому поверсі.

Вогнеборці одночасно проводили евакуацію мешканців та гасили пожежу. За допомогою автодрабини було врятовано двох людей, ще 13 мешканців вивели на свіже повітря сходовими маршами.

“Сімох людей, серед яких троє дітей, з ознаками отруєння продуктами горіння оглянули працівники швидкої медичної допомоги та госпіталізували до лікарні”, - йдеться у повідомленні.

Окрім мешканців, пожежники також врятували домашнього улюбленця - пухнастого котика.

Через сильне задимлення рятувальники працювали в апаратах на стисненому повітрі та встановили обладнання для димовидалення. Наразі причини пожежі встановлюються, триває розслідування.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Донеччині за минулу добу внаслідок атак рф загинули чотири людини, серед них діти

Для ліквідації надзвичайної ситуації залучили 11 одиниць техніки та 45 співробітників ГУ ДСНС.

Нагадаємо, внаслідок ворожої атаки на обласний центр загинули троє людей, а 19 отримали поранення, серед яких 8-річна дівчинка. Такі дані оприлюднені в результаті атаки окупантів.

Як інформував "Ми-Україна" раніше, війська рф в ніч на 22 жовтня завдали удару безпілотником по житловому будинку в Сумах. Внаслідок атаки загинула майже вся сім’я.

Головне