Повна довіра з автоматами: як відбувається спілкування Зеленського з бійцями

Повна довіра з автоматами: як відбувається спілкування Зеленського з бійцями

Спілкування президента України Володимира Зеленського з українськими бійцями на передовій відбувається на повній довірі та з автоматами в руках.

Про це військовослужбовець Збройних сил України данило Яковлев розповів в ефірі "Апостроф TV".

За його словами, за каденції Порошенка, бійці проходили "тисячу інструктажів", якщо до них з візитом їхали генерали чи президент. Проте зараз все змінилось.

"На кожному нагородженні бійці зі зброєю, навіть не знімають магазини. Це дуже круто. Це викликає повагу. Ти розумієш, що вони тобі довіряють. А раніше зброю забирали, все перевіряли, робили якесь приниження", - розповів військовий.

Нагадаємо, під час робочої поїздки в Запорізьку область президент України Володимир Зеленський побував у розташуваннях бригад, що ведуть наступальні дії на Мелітопольському напрямку.

Глава держави також заслухав доповіді командирів про перебіг бойових дій на ділянках фронту, які перебувають у зоні їхньої відповідальності, та разом із комбригами й комбатами обговорив найбільш проблемні питання їхніх підрозділів.

“Зокрема, військові наголошували на необхідності засобів радіоелектронної боротьби та фронтових систем ППО для протидії авіації та БпЛА противника. Також є потреба в безпілотних літальних апаратах, оскільки вони швидко витрачаються в умовах наступальних дій”, – йдеться в дописі на сайті Офісу президента.

Як повідомляли "Ми-Україна" раніше, президент України Володимир Зеленський у понеділок, 14 серпня, здійснив візит на Донеччину. Там він зустрівся з бригадами, які ведуть наступальні дії. Як зазначається, він відвідав штаби бригад, які ведуть наступальні дії в зоні відповідальності оперативно-тактичного угруповання “Соледар”.

Крім того, глава держави відвідав стабілізаційний пункт, де надають допомогу захисникам, пораненим на Бахмутському напрямку. Він оглянув приміщення й оснащення пункту, поспілкувався з пораненими воїнами та медиками. 

Головне