Повітряні сили знищили три крилаті ракети “Калібр” та дев’ять “Шахедів”

Повітряні сили знищили три крилаті ракети “Калібр” та дев’ять “Шахедів”

Силами української ППО уночі 14 червня було знищено три ворожі крилаті ракети "Калібр" та дев’ять "Шахедів". Про це повідомляють Повітряні сили ЗСУ.

Відомо, що російські окупанти обстріляли Донеччину ракетами “Х-22”, наслідки наразі уточнюються.

“Атака "Шахедів" відбулася зі східного узбережжя Азовського моря: ворог атакував 10 дронами на південно-східному напрямку. 9 з 10 цілей збито”, - йдеться в повідомленні.

Керівник Дніпропетровської обласної військово адміністрації Сергій Лисак написав, що троє з цих дронів було збито над регіоном.

“Удар ракетами "Калібр" був завданий з акваторії Чорного моря у напрямку Одещини. Три ракети вдалось збити, одна – влучила в цивільний об’єкт”, - зазначив він.

Нагадаємо, що  російській окупанти атакували Україну ракетами та БПЛА. Сили протиповітряної оборони збили всі ворожі цілі, якими рф атакувала Київ.

Як писав “Ми-Україна” раніше, загальні бойові втрати ворога у війні проти України поповнились ще 410 загарбниками. Наші оборонці за учорашній день також знищили 11 танків, 11 бойових броньованих машин, 12 артилерійських систем, п’ять засобів ППО, чотири крилаті ракети та 14 безпілотників.

Головне