Повітряна тривога в Криму: вибухи пролунали одразу в кількох містах

Повітряна тривога в Криму: вибухи пролунали одразу в кількох містах

В окупованому росіянами Криму 4 січня тривожно і гучно. Звуки вибухів пролунали у Севастополі, Євпаторії, Балаклаві та в районі мису Фіолент.

Повітряна тривога на південному заході Криму увімкнулась близько 15:40, окупанти поспіхом перекрили рух Керченським мостом. Так звана місцева "влада" заявила про ракетну загрозу.

"Надійшла інформація про плани спроби завдання удару по нашій території. Досить масовано, з використанням різних засобів ураження", - пишуть кримські пабліки. 

Перші вибухи у Севастополі прогриміли близько 15:55, в Євпаторії - о 16:08, на Фіоленті - о 16:11, у Балаклаві - о 16:18.

Гауляйтер Севастополя Михайло Развожаєв вже традиційно заявив про відбиття "спроби київського режиму здійснити терористичну атаку із застосуванням авіаційних керованих ракет". У Міноборони рф заявили про "збиття" 10 із 10 запущених по Криму ракет. 

Наразі місцева "влада" заявила про одного травмованого внаслідок атаки, а також руйнування в результаті "падіння уламків". 

Нагадаємо, під час масованого ракетного удару рф по Україні 2 січня один з російських літаків "загубив" ракету, призначену для нашої країни, на село Петропавлівка Воронезької області. І якщо одразу місцева влада запевняла про несуттєві пошкодження та відсутність постраждали, то вже 3 січня заявила про потребу з нуля відбудовувати дев'ять будинків.

Як писав "Ми-Україна" раніше, днями СБУ показала кадри першого в історії бою між безпілотниками та російськими береговими кораблями.

Головне