"Пост здав": Дмитро Лиховій більше не речник ОСУВ "Тарвія"

Речник оперативно-стратегічного угруповання військ "Таврія" Дмитро Лихові оголосив про складення з себе обов'язків. Він наголосив на тому, що для конспірології у цій події немає жодних підстав.

"Річ у тому, що в ОСУВ "Таврія" я був у відрядженні. Відрядження закінчилося. Я й надалі офіцер Управління зв'язків з громадськістю ЗСУ, речник Генштабу ЗСУ. Прилітати сюди якусь політику - вибачте, це просто тупе шкідництво", - зазначив він. 

Лиховій висловив вдячність командуванню, своїм попередникам, "які заклали підвалини стабільної роботи відділу" та колегам-журналістам.

"Це була дуже відповідальна і виснажлива робота без вихідних, де майже немає часу на сон. І так, я схуд на 3 кіло", - зауважив він. 

Лиховій додав, що намагався доносити оперативну ситуацію на одному з найгарячіших напрямків "людською мовою", відходячи віл загальноприйнятих військових шаблонів. 

"Намагайтеся пам'ятати і враховувати, що ані фортифікації, ані зброя не воюють самі по собі. А доля всіх нас у тилу залежить від щоденного рутинного подвигу конкретних задовбаних солдатів на передку, яких стає все менше. Тому і фронт стає все ближчим, як би хто від цього не абстрагувався і як би не уникав блокпостів, ТЦК, прийняття якісного закону про мобілізацію", - наголосив він. 

За його словами, тепер військовий повертається до своїх повсякденних обов'язків.

Як писав "Ми-Україна" раніше, напередодні, 16 березня, стало відомо, що речника командування Повітряних сил ЗСУ, полковника Юрія Ігната звільнили з посади. 
 

 

Головне