Посол рф у Польщі виїхав з країни на тлі скандалу з неприбуттям до польського МЗС

Посол рф у Польщі виїхав з країни на тлі скандалу з неприбуттям до польського МЗС

На тлі скандалу з неприбуттям до польського МЗС після порушення російською ракетою повітряного простору Польщі посол росії Сергій Андрєєв виїхав з РП. Про це передає Gazeta.pl.

Про це заявив міністр закордонних справ Польщі Радослав Сікорський. За його словами, Сергія Андрєєва не видворяли з країни, а він не інформував про свою відставку.

"Посол Сергій Андрєєв cам показав свою культуру та професіоналізм. Наскільки я чую, він уже залишив нашу територію", - зазначив Сікорський.

Примітно, що після цього у російському посольстві заявили, що Андрєєва не буде з 26 березня по 4 квітня.

Російського посла викликали у МЗС через те, що ракета рф залетіла на території Польщі.

Нагадаємо, прем’єр-міністр України Денис Шмигаль розпочав візит до Польщі і вже зустрівся із тамтешнім колегою Дональдом Туском. Про це він повідомив у телеграмі.

"Розпочинаємо візит до Польщі із зустрічі з Прем'єр-міністром Дональдом Туском. Скоординуємо наші питання перед спільним засіданням урядів", – написав український прем’єр.

Як писали "Ми-Україна" раніше, по всій лінії Бахмутського напрямку противник пробує тиснути, шукає десь слабину, його тактика залишається незмінною. Про це в ефірі "Ми-Україна" розповів Петро "Апостол" Кузик, командир 3-го батальйону "Свобода" четвертої бригади оперативного призначення "Рубіж" Нацгвардії. 

Головне