Послуга виклику кур'єра "Нової пошти" почала працювати в Чехії

Послуга виклику кур'єра

"Нова пошта"  почала надавати послугу адресного забору посилок у Чехії. Про це повідомили у пресслужбі компанії.

"Кур'єрів "Nova Post" можна викликати на будь-яку чеську адресу, відзначають у компанії. До відправлення приймають документи і посилки вагою до 30 кілограмів. Вартість виклику кур'єра складає 128 гривень (80 крон), які потрібно сплатити додатково до вартості доставлення", - йдеться в повідомленні.

Заповнити заявку на виклик кур’єра та оплатити послугу можна у мобільному застосунку "Nova Post" або на сайті компанії. Після цього на електронну пошту надішлють підтвердження заявки та орієнтовний час прибуття кур'єра.

Кур'єрська служба працює з понеділка по п'ятницю з 08:00 до 17:00. Відправлення потрібно передавати в закритому вигляді.

Кур’єр не перевіряє вміст запакованого відправлення, тож, якщо під час перевірки на кордоні митна служба виявить у посилці  заборонені товари, вони будуть вилучені, або всю посилку повернуть відправнику, додають у "Nova Post". Перелік заборонених товарів можна знайти тут.

З України в Чехію також можна відправити посилки на будь-яку адресу, у відділення "Nova Post", у поштомат чи пункт видачі.

Як писав “Ми-Україна” раніше, до кінця літа планують відкрити близько десяти відділень у Гамбурзі, Франкфурті-на-Майні, Мюнхені, Кельні. Крім того, зараз ведуться перемовини з місцевим партнером щодо відкриття пунктів доставки. Таких пунктів хочуть відкрити 7 500.

Головне