Пошкоджено два підприємства та будинки довкола: поліція про удар по Харкову

Пошкоджено два підприємства та будинки довкола: поліція про удар по Харкову

Російська армія вдень 27 травня атакувала Харків двома керованими авіабомбами типу УМПБ Д-30. Внаслідок вибухів є загибла, понад 10 поранених, постраждала промислова та цивільна інфраструктура, повідомив керівник слідчого відділу поліції Харківщини Сергій Болвінов. 

"Одна з керованих авіабомб фактично влучила в дорогу, але від цього влучання було пошкоджено дві будівлі двох підприємств . Одне з них займається виробництвом сільськогосподарської техніки, інше - це відоме харківське підприємство із виробництва солодощів. На жаль, через те, що керована авіабомба вибухнула і розлетілась уламками було пошкоджено прилеглі будинки. Від таких уламків загинула жінка, яка перебувала на першому поверсі цього сільськогосподарської підприємства. Їй лікарі надали медичну допомогу, однак її життя врятувати не вдалось. Її звали Наталя, їй було 46 років і це чергова жертва російського терору", - зазначив він в ефірі марафону "Єдині новини".

На цю годину відомо про 11 постраждалих внаслідок удару бомбами по Харкову. Декого з них було травмовано вибуховою хвилею, інші постраждали від уламків Всім їм надана медична допомога, частину з поранених ушпиталили.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Парламентська асамблея НАТО закликала дозволити Україні бити західною зброєю по росії

Як писав "Ми-Україна" раніше, в результаті обстрілу міста Снігурівка на Миколаївщині 27 травня загинуло троє людей, ще шість осіб зазнали травмувань. Обстріл населеного пункту стався посеред біла дня. Ворог поцілив у мийку самообслуговування, застосувавши для ураження ракетне озброєння. 

Головне