Пошкоджено дитсадок і житлові будинки: у Сумах внаслідок нічної атаки "шахедами" зафіксовано прильоти

Пошкоджено дитсадок і житлові будинки: у Сумах внаслідок нічної атаки

Російське окупаційне військо атакувало "шахедами" Суми у ніч проти середи, 6 березня. У різних частинах міста зафіксовано прильоти, є постраждалі. Про це повідомили у Сумській обласній військовій адміністрації.

"Сьогодні вночі Суми атакували БпЛА типу "шахед". На жаль, є три прильоти в різних частинах міста. На місцях працюють усі аварійно-рятувальні служби. Постраждалим надається необхідна медична допомога", - йдеться у повідомленні.

Водночас у Міністерстві внутрішніх справ зазначили, що рятувальники протягом усієї ночі працювали над ліквідацією наслідків ворожої атаки.

Також повідомляється, що удар було здійснено по житлових кварталах міста. 

"Рятувальники одразу приступили до ліквідації наслідків ударів одночасно за трьома різними адресами. Вони приборкували загорання трьох квартир на третьому поверсі п’ятиповерхового житлового будинку. 

За іншою адресою, де внаслідок удару пошкодження зазнали житлові будинки та легкові автомобілі, надзвичайники оглянули територію й надали допомогу громадянам", - йдеться у повідомленні.

Як повідомила кореспондентка "Ми-Україна" Олеся Боровик у Сумах після атаки рф пошкоджено дитсадок і житлові будинки, тобто мирні обʼєкти, які не становлять для них жодної загрози.

Раніше "Ми-Україна" писали, що росія у ніч проти 6 березня атакувала Україну ударними дронами. Всього на нашу країну російські загарбники спрямували 42 "шахеди". Повітряним силам вдалося знищити 38 безпілотників росіян.

Головне