Посадовиця, яка брала хабарі за фейкові довідки для чоловіків, при затриманні намагалася зʼїсти частину грошей

Посадовиця, яка брала хабарі за фейкові довідки для чоловіків, при затриманні намагалася зʼїсти частину грошей

У місті Турка Львівської області заступниця голови лікарсько-консультативної комісії після затримання на хабарі намагалася з'їсти частину грошей. Про це повідомили у пресцентрі ДБР.

За даними Бюро, низку посадовців викрили на вимаганні грошей у військовослужбовця за встановлення другої групи інвалідності його батькові, що давало б змогу завершити службу. Гроші зловмисники повинні були отримати трьома партіями. І саме під час переданні останньої частини суми їх і було затримано.

Коли правоохоронці проводили заходи з затримання, вищезгадана заступниця голови комісії спробувала з’їсти частину грошей, щоб їх позбутися. Зокрема, вона хотіла проковтнули стодоларову купюру. Співробітники правоохоронних органів не дали їй це зробити та відібрали гроші. 

Раніше про викриття цього угруповання повідомили у Офісі генерального прокурора. За даними ОГПУ, керівниця одного із районних центрів медико-соціальної експертизи Львівської облради, керівник лікарсько-консультативної комісії та його заступниця за 3200 доларів надавали чоловікам довідки про інвалідність.

Як писали "Ми-Україна", у Запорізькій області колишній військовий комісар організував процес видавання незаконно виготовлених довідок для осіб, які намагалися ухилитися від військової служби.

Головне