Попри "сушкопад", у росії ще достатньо таких літаків, - Євлаш

Попри

Після того, як українське ППО збили черговий літак, російська армія не припиняє використовувати свою тактичну авіацію. Вони змінюють тактику, кількість авіаударів за день або тип авіації, але обстріли не припиняються. Про це повідомив начальник прессслужби ОСУВ "Хортиця" Ілля Євлаш у ефірі "Ми-Україна". 

Начальник пресслужби ОСУВ "Хортиця" зазначив, що після роботи нашої ППО по черговому літаку Су-34, росіяни не припиняють повністю використовувати свою тактичну авіацію, хоча й можуть змінити тактику або ж використовувати більш старі моделі літаків:

"Їх це не зупиняє. Наша задача - зробити так, аби умови використання були максимально неприємними".

Окупанти використовують тактичну авіацію, артилерію, підготовку дронами, а за ними посилають свою піхоту.

Нагадємо, у ніч на 2 березня окупанти атакували Одесу "шахедами". Безпілотник влучив у житловий будинок, внаслідок чого загинуло восьмеро людей, серед них є двоє дітей. Про це повідомляє ДСНС.

Безпілотник, запущений росіянами, влучив у 9-поверховий будинок спального району міста. Частина під’їзду з 18 квартир зруйнована. 

Як писали "Ми-Україна" раніше, у головнокомандувача Збройних сил України Олександра Сирського є можливість ухвалювати будь-які кадрові зміни у війську. Про це заявив президент України Володимир Зеленський у своєму вечірньому зверненні.  

Головне