Понівечено понад 60 будинків, є загибла та поранені: у МВС показали наслідки ракетного удару по Селидовому

Понівечено понад 60 будинків, є загибла та поранені: у МВС показали наслідки ракетного удару по Селидовому

Військовослужбовці рф уночі 8 лютого вгатили по місту Селидове, що у Покровській громаді Донеччини вісьмома ракетами. Один з випущений ворогом боєприпасів поцілив у житловий багатоквартирний будинок, повідомили в Нацполіції. 

"Поранень зазнали семеро мирних мешканців: хлопчик, якому завтра має виповнитися сім років, чоловіки віком 18 та 51 років, чотири жінки 38, 42, 64, 88 років",- йдеться у повідомленні. 

Одна жінка загинуло, її тіло надзвичайники виявили під завалами.

Станом на цю годину відомо, що внаслідок нічного обстрілу руйнувань у місті зазнало більш як півсотні багатоквартирних будинків та ще 10 приватних. Тако пошкоджено чотири навчальні заклади, дві адміністративні будівлі, підприємство та 24 автомобілі.

Нагадаємо, на одній із вулиць Нікополя невідомі особи розстріляли автомобіль, в якому перебував заступник міського голови. Йдеться про Віталія Журавльова. Внаслідок нападу чоловік загинув. Правоохоронці відкрили кримінальне провадження за статтею про умисне вбивство.

Як писав "Ми-Україна" раніше, у ніч на 8 лютого військовослужбовці рф намагалися атакувати територію України ударними БпЛА типу Shahed. Українські сили відбили повітряний напад та знищили 11 дронів. Однією з цілей сьогоднішньої атаки стала Одеса. За даними місцевої ОВА, у місті зафіксовані руйнування цивільної інфраструктури, зокрема будівлі освітнього закладу.

Головне