Померла 13-річна дівчинка, яка була поранена внаслідок обстрілу Харківщини 17 січня

Померла 13-річна дівчинка, яка була поранена внаслідок обстрілу Харківщини 17 січня

Обстріл села Малий Бурлук на Харківщині, скоєний ворогом 17 січня, призвів до загибелі дівчинки 13 років. З моменту атаки і до сьогодні вона перебувала у медзакладі, але врятувати її не вдалося. 

Як інформує очільник Харківської ОА Олег Синєгубов, неповнолітня довгий час перебували у комі. Внаслідок авіабомбового удару у дитини були важкі осколкові поранення.

Як відомо, 17 січня окупанти скинули КАБ на Малий Бурлук. В результаті вибуху загинула жінка 61 року, 10-річний хлопчик зазнав травматичної ампутації нижньої кінцівки.

За поточний місяць на Харківщини через російську агресію загинуло понад 20 цивільних осіб, серед яких 8-річна дитина. Ще більш як 180 осіб зазнали поранень, з них - 20 неповнолітніх. 

Нагадаємо, вночі 27 січня армія рф масовано била по Куп'янську Харківської області. Через обстріли виникли чотири пожежі у двох житлових будинках та двох гаражах у місті. Також в результаті нічного удару загорівся приватний житловий будинок в селі Синельникове.

Як писав "Ми-Україна" раніше, у ніч проти 27 січня сили протиповітряної оборони знищили чотири безпілотники типу Shahed, якими російські окупанти намагалися атакувати Україну. Усі ворожі дрони було збито в межах Кіровоградщини.

Головне