Поліція знайшла пістолет під час обшуків у справі про вбивство Фаріон

Поліція знайшла пістолет під час обшуків у справі про вбивство Фаріон

Поліція виявила пістолет під час обшуків у справі про вбивство мовознавиці Ірини Фаріон. Йдеться про пістолет "Форт" та набої. Про це повідомляє Галицький районний суд Львова.

Галицький районний суд Львова 19 серпня ухвалив рішення про арешт майна, вилученого під час обшуку 14 серпня. Слідчі поліції подали відповідне клопотання, не розкриваючи адресу та власника житла, де проводився обшук.

Серед арештованих предметів: два смартфони iPhone з сім-картками, планшет Lenovo, пістолет "Форт" 12-Р з магазином та набоями, різноманітні інструменти та інші речі. Суд також зобов'язав правоохоронців повернути вилучені готівкові кошти та банківські картки.

Олена Бережна, речниця Нацполіції, у коментарі для РБК-Україна зазначила, що пошуки знаряддя вбивства тривають. За її словами, поліція продовжує слідчі дії та проводить експертизи вилучених речових доказів.

Ця справа привертає значну увагу, оскільки пов'язана з розслідуванням резонансного злочину. Правоохоронні органи продовжують активну роботу для встановлення всіх обставин події.

Нагадаємо, львівський апеляційний суд залишив під вартою 18-річного мешканця Дніпра В'ячеслава Зінченка, який підозрюється в умисному вбивстві громадської діячки, народної депутатки України VII скликання Ірини Фаріон. Про це повідомила Львівська обласна прокуратура.

Як писали "Ми-Україна" раніше, російські війська атакували Херсон з безпілотника, в результаті чого загинув цивільний чоловік та дістала поранення літня жінка. Про це повідомляє голова Херсонської ОВА Олександр Прокудін.

Головне