Поліцейські затримали банду хуліганів в Івано-Франківську

Поліцейські затримали банду хуліганів в Івано-Франківську

В Івано-Франківську затримали хуліганів, які нападали на людей, зокрема, літнього віку. 

Поліцейські оперативно відерагували на відео, на якому невідомі молодики нападали на перехожих - серед яких були і люди похилого віку.

"Правоохоронці оперативно встановили учасників правопорушень та одну жінку - потерпілу. Хулігани доставлені до місцевого управління поліції та дають визнавальні покази", - розповіла голова Івано-Франківської ОВА Світлана Онищук.

Хулігани били своїх жертв та при цьому використовували газові балончики. Вже знайшли одну потерпілу жінку. Нападники дають визнавальні покази у місцевому відділенні поліції. 

Нагадаємо, сьогодні, 3 березня, у лікарні померла жінка, яка 23 лютого постраждала внаслідок російської дронової атаки по Одесі. Про це повідомив начальник Одеської обласної військової адміністрації Олег Кіпер.

Жінці був 61 рік. За словами очільника ОВА, у лікарні вона перебувала у критичному стані. Зокрема, її лікували у блоці інтенсивної терапії опікового профілю.

Як писали "Ми-Україна" раніше, Велика Британія виділить 250 мільйонів фунтів на кредити для українського бізнесу. 

Кредитний ліміт від British International Investment для приватного сектору стане доступним в квітні. В Мінекономіки України зазначили, що кошти стануть доступні через платформу спільного інвестування.

 

Головне